Deel de voordelen van de zon en ontvang €200!

Meer dan 2 miljoen Nederlanders zijn al overgestapt op zonnepanelen. Logisch, want waarom betalen voor stroom als de zon elke dag gratis schijnt? Maar er zijn ook nog veel daken zónder zonnepanelen in Nederland. Samen kunnen we daar eenvoudig wat aan doen: Generatie Zon nog sneller laten groeien.

Ken je meer mensen die ook fan zijn van de zon?

Zijn jouw vrienden, buren en familie ondertussen ook al enthousiast over de voordelen van de zon en hebben ze interesse in zonnepanelen? Dat zou mooi zijn, want samen verduurzamen is leuker én gaat een stuk sneller.

Hoe werkt het?

Wanneer je vrienden een gratis zonne-advies aanvragen via sungevity.nl, kunnen zij jouw naam als referentie doorgeven. Bijvoorbeeld in het opmerkingenveld, of gemakkelijk aan de telefoon met een van onze zonne-adviseurs. Als jouw familielid, vriend of buur overstapt op zonnestroom van Sungevity krijgen jullie allebei 200 euro cadeau van ons!

Actievoorwaarden

  • De korting voor jouw vrienden, familie, buren en kennissen wordt verrekend in de offerte en in mindering gebracht op de prijs inclusief btw.
  • De beloning voor jou als aandrager wordt uitgekeerd op het moment dat de installatie bij de vrienden, familie of buren is voltooid.
  • Voor elke door jou aangedragen nieuwe klant ontvang je opnieuw €200. Je mag dus zoveel mensen aandragen als je wil.
  • Je kan als aandrager van vrienden, familie of buren vriendenkorting uitdelen vanaf het moment dat je een adviesgesprek met Sungevity hebt ingepland.
  • De beloning voor de aandrager wordt enkel uitgekeerd wanneer de installatie bij de aandrager is voltooid.
  • De vriendenkorting en beloning wordt uitsluitend aangeboden aan particuliere klanten.
  • De vriendenkorting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen (zoals collectieve inkoop via Vereniging Eigen Huis of het aanbod via NRC). We willen zonnestroom voor iedereen toegankelijk maken, maar we kunnen het (helaas) niet weggeven.
  • Heb jij zelf via Vereninging Eigen Huis gekocht en wil je vriendenkorting uitdelen? Je kan wél vriendenkorting uitdelen als jouw vrienden direct bij Sungevity kopen. Kopen jouw vrienden net als jij via Vereniging Eigen Huis? Dan geldt de vriendenkorting helaas niet.