Het Sungevity cadeau-overzicht

sunshine-network-banner.png

Wij weten hoe blij mensen worden van hun zonnepanelen en ook hun familie, buren, vrienden of collega's hierover willen enthousiasmeren. Ruim een derde van onze overstappers komt namelijk via bestaande klanten bij Sungevity terecht. Daarom krijgen Sungevity-klanten die anderen aandragen ook over te stappen op onze zonnestroom een duurzaam cadeau naar keuze. Bij overstap mogen jullie beiden een duurzaam cadeau van deze pagina uitzoeken!*

Hoe het werkt

  • Familie, buren, vrienden of collega's door heel Nederland kunnen op www.sungevity.nl een gratis en vrijblijvend zonne-advies aanvragen.
  • De naam van de huidige Sungevity klant is de referentiecode bij deze aanvraag.
  • Zodra deze persoon overstapt op zonnestroom zullen wij contact met u opnemen. U mag dan beiden een cadeau uitkiezen.

Heeft u zelf nog geen zonnepanelen? Wij geven u graag meer informatie. Vraag hiervoor via de oranje button of balk op deze pagina een gratis advies aan.

 

Ekoplaza cadeaubonnen t.w.v. € 150

Een boodschappenmand overvol heerlijke biologische producten. Dat is boodschappen doen bij Ekoplaza. Geen onnodige toevoegingen, geen e-nummers, maar eten zoals het bedoeld is.

Bekijk de website van: Ekoplaza

  Biologisch wijnpakket van JacqWijn t.w.v. € 125

Biologisch, ecologisch, bio-dynamisch. Klinkt allemaal heel ingewikkeld, maar één ding is zeker: deze wijnen zijn in goed overleg met de natuur gemaakt. Het wijnpakket bevat 11 biologische wijnen. Proost!

Bekijk de website van: JacqWijn

 

Nacht in het cultureel Lloyd hotel Amsterdam

Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is het eerste 1 tot 5 sterren designhotel ter wereld, een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. Dit icoon van Dutch Design is gevestigd in een historisch gebouw in Amsterdam.

Bekijk de website van: Lloyd Hotel, Amsterdam

 

Yumeko Eco Voucher t.w.v. € 250

De zzzachtheid van Yumeko’s bed- en badgoed vertegenwoordigt maar een klein deel van de waarde van de producten. Deze zijn allemaal gemaakt van de mooiste biologische en fairtrade gecertificeerde materialen. Yumeko is pure ecoluxe.

Bekijk de website van: Yumeko

 
  Bio-diner en wijnarrangement bij Ctaste t.w.v. € 115

Bij Ctaste dineert u in het donker. Proeven, horen, ruiken en voelen zult u totaal anders ervaren. Dit cadeau bestaat uit een 3-gangendiner met bijpassend wijnarrangement.

Bekijk de website van: Ctaste

Nog meer besparen


zpd-cadeau-thumb.png

Wek nog meer zonnestroom op met ZonneDelen t.w.v. 125 euro 
Met een ZonneDeel van ZonnepanelenDelen profiteert u van de zonnestroomopbrengst van een collectief zonnestroomproject. Door hierin te investeren krijgt u jaarlijks de zonnerente uitgekeerd op basis van de opbrengst van de zonnepanelen op een ander dak. Zo zorgen we samen voor nog meer zonnestroom in Nederland! Ook leuk om cadeau te doen! Het ZonneDeel cadeau kan eenmalig per woonadres gekozen worden. 
Bekijk de website van: ZonnepanelenDelen

 thumb-seepje.jpg

Een jaar lang gratis wassen én poetsen met Seepje

Seepje maakt natuurlijke was- en reinigingsproducten op basis van de Sapindus mukorossi vrucht uit Nepal en India. Zodra de schil van deze vrucht met water in aanraking komt, ontstaat er een natuurlijke vorm van zeep. Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld. Het pakket bestaat uit: 2 verpakkingen schillen, 2 bont wasmiddelen, 1 wit wasmiddel, 2 allesreinigers en 2 afwasmiddelen.

Bekijk de website van: Seepje

 thumb-cashback.jpg

 

€ 100 Cashback

Een teruggave van € 100 op uw initiële investering van uw zonnepanelen. Hoe meer vrienden, buren, collega's of familie u refereert hoe meer cash u natuurlijk terug kunt verdienen.

 

  Sociale cadeaus

 thumb-vluchtelingenwerk.jpg

Donatie van € 100 aan Vluchtelingenwerk Nederland

Vluchtelingenwerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.

Bekijk de website van: Vluchtelingenwerk Nederland

 thumb-vogelbeschermingnederland.jpg

Donatie van € 100 aan de Vogelbescherming

Vogelbescherming Nederland komt op voor vogels en hun leefgebieden. Door beschermingsprogramma's, intensieve samenwerkingen, politieke lobby, juridische actie en campagnes stelt Vogelbescherming zich actief op.

Bekijk de website van: Vogelbescherming Nederland

 thumb-mcdonaldskinderfonds.jpg

Donatie van € 100 aan het Ronald McDonalds Kinderfonds

Als uw kind ziek is, wilt u als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als uw kind u nodig heeft, dat is belangrijk. Daarom zijn de Ronald McDonald Huizen onmisbaar.

Bekijk de website van: Ronald McDonalds Kinderfonds

 thumb-habitat.jpg

Donatie van 10 WakaWaka's aan Habitat for Humanity

WakaWaka, Sungevity en Habitat for Humanity slaan de handen ineen om zoveel mogelijk Habitat huizen te voorzien van duurzaam licht en elektriciteit. Met uw donatie bieden we mensen toegang tot veilig licht en elektriciteit in ontwikkelingsgebieden.

Bekijk de website van: Habitat

* Het combineren met andere kortingen, acties of campagnes is niet of beperkt mogelijk. Voor vragen verwijzen wij u graag door naar uw persoonlijk zonne-adviseur.

Ontdek wat jij kunt besparen