Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Tech & gadgets

Trap je lamp aan

Je hebt niet overal een stopcontact. De natuurcamping, de woestijn of andere afgelegen plekken vragen om slimme oplossingen voor de donkere avond of om die iPhone toch opgeladen te krijgen. En precies voor die momenten bedacht Uncharted Play een fantastisch product: de SOCCKET.

De SOCCKET is een voetbal zonder lucht die rollend energie opwekt. Briljant, want overal ter wereld wordt gevoetbald. De bal is maar 28 gram zwaarder dan een standaard voetbal. 30 minuten een balletje trappen, levert direct drie uur licht via de bijgeleverde LED lamp. Leuk én praktisch!

De bal kost 99 dollar en is verkrijgbaar op unchartedplay.com. Maar, je kunt er ook een winnen. Vertel ons op onze Facebookpagina waarom jij deze voetbal verdient. Uit alle inzenders selecteren we vrijdag de winnaar. Win it, kick it. Tip: creativiteit loont & you are never too old to play!

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen