Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Opinie & achtergrond

Het Coronavirus en de maatregelen die wij nemen

Wat doet Sungevity tegen het Coronavirus?

Het nieuws wordt momenteel gedomineerd door het Coronavirus en de maatregelen van het kabinet hebben verregaande consequenties voor onze samenleving. We nemen de maatregelen van het kabinet zeer serieus en doen er alles aan om klanten en werknemers te beschermen.

Voortzetting van verkoop en levering zonnesystemen

Gezondheid staat uiteraard voorop, maar wij geven ook graag gehoor aan de oproep van onze Minister President Rutte om de economie en het leven zoveel mogelijk door te laten gaan. We stellen alles in het werk om de verkoop en levering van zonnesystemen aan klanten en partners voort te zetten. Uiteraard passen wij hierbij onze werkprotocollen aan en staat de gezondheid van werknemers, installateurs en onze collega’s voorop. 

Online processen en openingstijden zijn ongewijzigd

Sungevity is een bedrijf dat haar processen zoveel mogelijk heeft gedigitaliseerd en daarmee is ingericht op online werken. Onze specialisten op het gebied van zonne-energie en collega’s op de service-afdeling werken vanuit huis. Ze hebben toegang tot alle middelen om onze huidige en toekomstige klanten verder te helpen in de overstap op zonnestroom. Onze openingstijden blijven dus ongewijzigd. 

Levering producten wordt niet vertraagd

Wij zien vooralsnog geen vertraging van levering van producten. De fabrieken uit China draaien weer op 80% van de capaciteit en Sungevity koopt in bij verschillende producenten, ook buiten China.

Installatie Protocol wordt aangepast

Onze installateurs zijn nog volop bezig met de geplande installaties. Uiteraard nemen zij gepaste voorzorgsmaatregelen en is ons installatie protocol aangepast. Omdat de situatie continu verandert, brengen we onze klanten enkele dagen voor de geplande installatie op de hoogte: we overleggen dan of de klant in goede gezondheid is en of de installatie door kan gaan.

Bedankt!

We willen jullie bedanken voor het vertrouwen, ook in deze onzekere tijd. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. Mocht de situatie op welke manier dan ook veranderen dan brengen we jullie snel op de hoogte.

Wij van Sungevity wensen jullie alle goeds toe in deze spannende tijd.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen