Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Opinie & achtergrond

Een succesvolle informatieavond Samen Zon in Belgisch Park

Dinsdagavond 21 oktober organiseerden we een succesvolle informatiebijeenkomst over het buurtinitiatief "Samen Zon in Belgisch Park". Een avond waar buurtbewoners vragen konden stellen over het buurtinitiatief en informatie ontvingen over de voordelen van de zon in Belgisch Park. Het resultaat: een volle zaal met belangstellende buurtbewoners en geweldig nieuws van het Klimaatfonds Haaglanden.

Veel vragen over zonnesystemen

Lichtflitsen getuigen van de eerste herfststorm, er is voetbal op TV en het is ook nog eens herfstvakantie. Toch zijn meer dan vijftig bewoners en omwonenden van het Belgisch Park naar de Willem de Zwijgerschool gekomen voor de informatieavond. Na een korte introductie van onze directeur Roebyem Anders, gaat solar consultant Olivier Noorduyn verder. Tenminste, dat was het plan. De vooraf bedachte presentatie wordt enthousiast onderbroken. Vanuit een oprecht enthousiasme borrelen er zoveel vragen op, dat ieder deel van zijn presentatie weer om extra tekst en uitleg vraagt. Gelukkig komen de vele voordelen voor de overstappers op zonnestroom, zoals de tijdelijke fikse korting en het btw voordeel, uitvoerig aan bod.

Bijdrage Klimaatfonds Haaglanden!

Meer goed nieuws werd aangekondigd! Het Klimaatfonds Haaglanden heeft namelijk besloten om ‘Samen Zon Belgisch Park’ te steunen. En wel met een bijdrage vanaf €24 per paneel bovenop de collectieve korting van Sungevity. Geweldig! “Zie ons maar als een soort CO2-boer. Wij krijgen geld om bijvoorbeeld de CO2-emissie van de gemeente Den Haag te compenseren. Niet door bomen te planten in de derde wereld, maar direct in de eigen stad. Dankzij onze inspanningen konden bijvoorbeeld de activiteiten tijdens de NSS-top klimaatneutraal plaatsvinden. Na wat rekenwerk is ons duidelijk geworden dat we ook dit project kunnen ondersteunen. Ook als alle aanwezigen van vanavond meedoen, hebben we daar geld voor in kas”, vertelt Robert van Lente, directeur Klimaatfonds Haaglanden.

Ook voor vrienden van Belgisch Park

De teller staat inmiddels al op 61! Omdat het buurtinitiatief zo goed loopt, heeft Sungevity besloten dat ook vrienden, familie en kennissen van de buurtbewoners kunnen deelnemen. Dus niet alleen de bewoners uit het Belgisch Park, maar ook uit de omliggende wijken van Den Haag profiteren van korting én de bijdrage van het Klimaatfonds! Bovendien helpen zij de Willem de Zwijger School om het doel van 30 deelnemers te behalen. Heeft u de informatieavond gemist, maar wilt u graag weten hoe u kunt profiteren met Samen Zon in Belgisch Park? Vraag dan op onze website Samen Zon in Belgisch Park een iQuote aan en ontdek wat uw dak oplevert.

Meer weten? Kom naar het Open Dak op 15 november!

Na de succesvolle informatieavond op 21 oktober, organiseren we op 15 november een Open Dak in Belgisch Park. Een uitgelezen kans om de zonnepanelen en het systeem live in werking te zien bij één van uw buren. Heeft u nog vragen? Onze solar consultants zijn erbij om al uw vragen te beantwoorden. Dus kom langs en ontdek de voordelen van de zon. Houd onze website Samen Zon in Belgisch Park in de gaten voor het tijdstip en de locatie. Mocht u willen dat we op die dag even bij u langskomen om de situatie ter plekke door te spreken dan kunt u dat aangeven tijdens uw adviesgesprek met een van onze specialisten.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen