Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Opinie & achtergrond

Beunhazen in zonnepanelenland: Sungevity is helpende hand

"Er gaat nog te veel mis bij de installatie van zonnepanelen in Nederland. Daardoor lopen bezitters van zonnepanelen geld mis, wordt onveilig gewerkt op de daken en ontstaan gevaarlijke situaties met stroom." Dat meldt het KRO-NCRV-radioprogramma Reporter Radio naar aanleiding van hun reportage over beunhazen in de zonnepanelenmarkt. Ook de NOS bericht hierover. 

Sungevity heeft officieel keurmerk

Niet echt berichten die ons vrolijk stemmen. Waar wij (en u ook!) wél heel blij van worden is dat Sungevity een van de 33 bedrijven (van de 1000-1500 installateurs in totaal) is met een officieel keurmerk. Én dat we partner zijn van Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. 

Nog meer geruststellend nieuws: in de radioreportage vertelt Chris Barink over de amateuristische installatie op zijn dak. "Een ander bedrijf heeft mijn systeem opnieuw geinstalleerd." Driemaal raden welk ander bedrijf dat is? Juist, Sungevity!

20 jaar opbrengstgarantie

Tot slot: dankzij onze 20 jaar opbrengstgarantie hoeft u zich geen zorgen te maken over uw rendement, wij werken alleen samen met gecertificeerde lokale installateurs en ziet u in onze offerte de alles-in-één-prijs, dus geen verrassingen achteraf. 

Sungevity hoopt dat de markt professioneler wordt en steeds meer installateurs zich kunnen aansluiten bij het Zonnekeur-keurmerk. Zodat de mooie Nederlandse daken de mooie en rendabele zonnesystemen krijgen die zij verdienen. 

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen