Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Inspiratie

Winnaar NRC Live Impact Award Publieksprijs

NRC Live reikt eenmaal per jaar de Impact Award uit aan de organisatie die de meeste positieve impact maakt door duurzame innovatie met winst te combineren. Dit jaar werden er maar liefst 2 prijzen uitgereikt: een juryprijs en een publieksprijs. En wij mochten de laatste mee naar huis nemen!

Uit 74 fantastische inzendingen werd Sungevity uitgekozen tot één van de 6 finalisten. De genomineerde bedrijven onderscheiden zich volgens de jury het meeste op urgentie, inspanning, groeimogelijkheden en positieve impact. Tijdens de Impact Day 8 februari werden de echte winnaars geselecteerd. Onze eigen marketingmanager Kim Taylor rockte met een twee-minuten-pitch op het podium en wist zo de meerderheid van de publieksstemmen te krijgen. Solar rules, bleek maar weer: ook de juryprijs was bestemd voor de zonnestroom-branche. Physee sleepte met hun ramen met zonnepanelen erin verwerkt de juryprijs in de wacht.

Lees hier meer.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen