Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Inspiratie

Watt's up april

Watt's up is onze maandelijkse nieuwsbrief met korte maar krachtige artikelen over zonnestroom, groene levensstijl en duurzame trends die we graag met jullie willen delen. Lees hem hier.

Nederland is volgens het CBS weer enthousiast aan het consumeren geslagen. Een mooi moment om te bedenken dat je dat ook duurzaam kunt doen. Door een Solar Bag te kopen bijvoorbeeld. Jasper, onze green gadget man, neemt de tas onder de loep.

Sungevity geeft deze maand verder hapklare antwoorden waarmee lezers zonnefabeltjes die ze tijdens de bbq horen kunnen ontzenuwen. En we introduceren onze nieuwe Solar Caravan en onze nieuwe samenwerking met EkoPlaza. Daarnaast artikelen over zonnecentrales in de Sahara, opties voor opslag van zonnestroom en de start-up angst van grote bedrijven.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen