Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Inspiratie

Sungevity doet mee aan Warmetruiendag, u ook?

Sungevity warme truien. Want met een warme trui aan, kan de verwarming een standje omlaag, simpel ̩n duurzaam. Daarom doen we 10 februari mee met Warmetruiendag. U ook? Onze Esther geeft in het tijdschtift Viva alvast de aftrap met haar lievelingstrui. Energie besparen kan dus vlot, voordelig ̩n fancy!

Coole trui!
"Ik zag hem in een boetiek in de Pijp in Amsterdam en dacht meteen: wow, die is van mij. Hij is vintage dus ook nog eens duurzaam. De kleur schrikt me niet af. Ik draag hem zelfs het liefst met een felle lippenstift."

Koop je vaak vintage?
"Ja, ik ga ook naar de IJ-hallen en organiseer geregeld een kledingruil-party. Zo maak je toch weer iemand anders blij. Ik heb altijd ontzettende keuzestress, dus hoe minder kleding, hoe beter."

Is je werk ook milieuproof?
"Ik ben copywriter voor een bedrijf dat zonnepanelen verkoopt. Daarnaast doen we heel veel andere toffe dingen, zoals het organiseren van de premi̬re van 'Before the Flood', een natuurdocumentaire. Ook helpen we mensen overstappen op groene stroom."

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen