Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Inspiratie

Al meer dan 8 miljoen keer bekeken: Before the Flood. Kijk 'm hier!

Vorige week hadden wij de eer de Nederlandse premiere van de nieuwe film van Leonardo DiCaprio, Before te Flood, te mogen organiseren. Deze was te zien na afloop van de Nationale Klimaattop. Zo konden de heren en dames politici meteen zien wat het belang van schone energie is én mochten we onze klanten blijmaken met vrijkaartjes.  De conclusie: zien die film! 

Voor iedereen die deze knaller van een klimaatfilm nog niet heeft bekeken (lovende recensies alom), hij staat nog tot 6 november gratis online. 

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen