Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Inspiratie

De heetste caravan van Nederland

Sungevity komt naar je toe deze zomer in de heetste caravan van Nederland. Out-of-the-box bouwer Ursus Igneus heeft een fraaie vintage Ariva caravan omgetoverd in een knaloranje zonnestroomfabriek: de Solar Caravan.

De komende maanden trekken we met onze Solar Caravan langs verschillende lokale events, markten en festivals om zonnestroom te promoten. We zullen de Solar Caravan verder gebruiken om onze hyperlokale campagnes op de kaart te zetten. 

Twee zonnepanelen op het dak zorgen dat onze koffie altijd duurzaam gebrouwen wordt en onze wijn zonder gewetensbezwaren aangenaam gekoeld blijft. De gratis drankjes zelf zijn natuurlijk ook verantwoord. De biologische wijn komt van onze partner Grapedistrict en voor de koffie gebruiken we fair chain bonen van Moyee.

Op 13 maart kwam Abdeluheb Choho, wethouder Duurzaamheid Amsterdam, als eerste een vers kopje koffie op zonnestroom drinken. We pruttelen en koelen nog de hele zomer door, dus kom vooral langs als de Solar Caravan bij jou in de buurt is. Momenteel lopen hyper local campagnes in Leidsche Rijn, Terbregge en Zeist.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen