Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden en om de content van de website af te stemmen op uw voorkeuren. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring. Door verder te klikken op de website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Het Sungevity blog

Climate College Tour met Boyan Slat

Laat je op 9 februari tijdens de Climate College Tour inspireren door de Nederlandse uitvinder en ondernemer Boyan Slat (22), oprichter van The Ocean Cleanup.

Samen met Social Enterprise NLen The Student Hotel organiseert Sungevity de derde editie van de Climate College Tour: d̩ bijeenkomst waar je je kunt laten inspireren door koplopers in klimaat, ondernemerschap en duurzaamheid.

Ditmaal staat uitvinder en ondernemer Boyan Slat, oprichter van The Ocean Cleanup, op het podium. Interviewer Peter Melis gaat op zoek naar zijn drijfveren en doelstellingen van deze bijzondere ondernemer. Maar ook jij krijgt de kans om vragen te stellen aan Boyan. Ontdek zijn grootste uitdagingen en successen of vraag naar zijn tegenslagen. Laat je inspireren door zijn visie op de wereld en leer hoe hij als ondernemer echt impact maakt op de samenleving.

The Ocean Cleanup
The Ocean Cleanup ontwikkelt geavanceerde technologien waarmee al het plastic uit de oceanen kan worden verwijderd. In plaats van achter het plastic aan te gaan, heeft Boyan een systeem ontworpen waardoor met behulp van de zeestromingen het plastic zichzelf groepeert. Dit reduceert de tijd, dat het theoretisch kost om oceanen plasticvrij te maken, van millennia tot slechts jaren.

Praktische info
Donderdag 9 februari van 17:30 uur (deuren open, 18:00 uur start) tot 19:00 uur bij The Student Hotel Amsterdam City, Wibautstraat 129 Amsterdam, met aansluitend een borrel.

Wil jij hier bij zijn? Schrijf je in via het aanmeldformulier.

Nieuwsgierig naar de volgende edities van de Climate College Tour? Hou ons blogen onze social media in de gaten!

We zien je graag donderdag de 9e!

*De Climate College Tour is in het Engels en wordt vertaald door een gebarentolk.

Ontdek wat u kunt besparen