Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Green partners

Sungevity en HeatTransformers: partners in duurzaamheid

Deze dinsdag is de Dag van de Vriendschap en dat vonden wij het perfecte moment om jullie aan een hele leuke partner van ons voor te stellen: HeatTransformers! HeatTransformers installeert hybride warmtepompen en sinds eind 2018 werken we met hen samen om klanten ook aan een warmtepomp te helpen.

Het bedrijf

HeatTransformers is gestart om de energietransitie in de bestaande woningbouw een flinke duw de goede kant op te geven door hybride warmtepompen te installeren. Dit is een technologie waardoor je flink goedkoper, maar vooral ook duurzamer je huis kunt verwarmen. 

Stijn Otten, een van de oprichters, zegt: “We zagen dat er geen partij was die goed in staat was deze technologie klantvriendelijk, effectief en schaalbaar naar de markt te brengen. Toen we dat zagen en begrepen, dachten we "laten we dit doen". 

"We zijn met verschillende achtergronden ons bedrijf gestart, niet alleen vanuit de installatiehoek. Bij de start zijn we inhoudelijk veel geholpen door H2O Installatietechniek, maar nu zijn we praktisch zelfstandig. We willen een bedrijf zijn waar het super leuk is om bij te werken en om mee samen te werken. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en statushouders krijgen bij ons ook een beetje voorrang. We werken graag met Sungevity omdat de vibe van de solar warriors aanstekelijk werkt bij ons en we hopen op een mooie, lange en vooral duurzame relatie!"

Waarom wij zo blij zijn met HeatTransformers 

Sungevity geeft klanten een indicatieve offerte en een advies voor de warmtepomp, daarna is HeatTransformers een van onze installatiepartners die het overneemt en bij de klant thuiskomt. Ze voeren een professionele schouw uit, geven advies en stellen een definitieve offerte op. 

Een frisse wind in de warmtepompmarkt, dat is HeatTransformers. Sungevity is ontzettend blij met de klantgerichtheid van het jonge bedrijf. Dat sluit goed aan bij onze visies en waarden, en dat zien we ook in de enthousiaste reacties van onze klanten over HeatTransformers. Ze zijn goed in hun vak en leergierig. Zij leren graag van ons, en wij leren graag van hen. Als dat geen partner en vriend is!

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen