Het Sungevity blog

Zonne-experts aan het woord.

Terug naar overzicht Energietips

Efficiënt verwarmen met SpeedComfort

Het wordt langzaamaan weer herfst en daardoor zal het gasverbruik toenemen.  Met radiatorventilatoren van SpeedComfort kun je je stookkosten verlagen en het comfort in huis verhogen. Deze radiatorventilatoren verdelen de radiatorwarmte namelijk versneld en gelijkmatig door de ruimte. Onze collega Anouk laat zien hoe dat werkt.

Stap 1: Dit is de radiatorventilator. Anouk heeft een duo set in haar handen. Met een kabel (1) koppel je de duo set aan elkaar. Afhankelijk van de grootte van de radiatoren kun je meerdere ventilatoren aan elkaar koppelen. De stekker aan het uiteinde (2) stop je in het stopcontact.

Stap 2: Aan de laatste kabel (3) zit een thermostaat die de temperatuur van de radiator meet. Leg de radiatorventilatoren zo neer dat de juiste kant naar boven wijst. Deze kant is te herkennen aan de tekst ‘this side up’ (4).

Stap 3: Plaats de kabel met de thermostaat buiten het zicht op de radiator. Daarna kun je de radiatorventilatoren via de onderkant in de radiator plaatsen. De magneten klikken automatisch aan de radiator vast. 

De radiatorventilatoren beginnen te werken wanneer de temperatuursensor een temperatuur meet boven de 33°C op de radiator. En nu genieten van nóg meer comfort en warmte in de kamer!

Je kunt de SpeedComfort nú met 25% korting bestellen met de code SUNGEVITY via deze linkOver Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen