Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden en om de content van de website af te stemmen op uw voorkeuren. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring. Door verder te klikken op de website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Gratis

btw-teruggave service t.w.v. € 145,-

Exclusief zonnepanelen aanbod voor Beurs Eigen Huis bezoekers

  • Gratis btw-teruggavedienst (reageer vóór 1 december)
  • Inzicht in uw productie én verbruik via onze monitoring
  • 10 jaar garantie op uw zonnestroomproductie
  • Meebouwen aan een duurzame wereld
Beurseigenhuis1

Kwalitatief zonnesysteem met gratis btw-teruggave service

Op de Beurs Eigen Huis heeft u onze beursstand bezocht. Ten eerste; bedankt daarvoor. Misschien heeft u zelfs al ontdekt dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen via onze dakscan. Dat is heel goed nieuws. Met zonnestroom produceert u namelijk uw eigen groene stroom én bespaart u ook honderden euro’s per jaar aan energiekosten. 

Speciaal voor alle Beurs Eigen Huis-bezoekers hebben wij een uniek aanbod. Wanneer u een zonnesysteem aanschaft, kunt u de betaalde btw bij de Belastingdienst terugvragen. Om het u makkelijk te maken biedt Sungevity een btw-teruggave service. Normaal kost deze 145 euro. U krijgt dit van ons cadeau. 
Zo maken we overstappen op zonnestroom nog makkelijker.

Rekenvoorbeeld van een Sungevity zonnesysteem

De totale investering bij een voorbeeldsysteem van 10 panelen. 

Systeemkosten € 4.297
Btw-voordeel (21%) € -746
10 jaar SunSure opbrengstgarantie Inbegrepen
10 jaar productgarantie Inbegrepen
10 jaar installatie garantie Inbegrepen
Btw-teruggave service (t.w.v. € 145,-) Gratis
Alles-in-één-pakket prijs € 3.551
Rekenvoorbeeld

Al in drie simpele stappen zonnestroom

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze ontwerpers maken drie ontwerpen voor uw dak. U hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij uw situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Uw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat uw lokale Sungevity installateur het systeem binnen 6 weken monteert.
U geniet
3

U geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel u produceert én bespaart. Ook wij monitoren uw productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betalen wij het verschil terug.

Voor niets gaat de zon op

Elke 6 minuten stapt er wel iemand over op zonnestroom. Logisch. Want met zonnestroom produceert u uw eigen schone stroom én bespaart u ook honderden euro’s per jaar aan energiekosten. Bovendien is het een slimme investering met een hoger rendement dan op de bank.

De installateur aan het woord

"Vanaf het prille begin van Sungevity voer ik met veel plezier en toewijding de installaties uit. Wanneer we bij u mogen komen installeren doen we daar meestal maar één dag over. We starten met het doornemen van de planning zodat u precies weet wat we wanneer gaan doen. Alles gaat met u in overleg, ieder huis is namelijk weer anders. Het zonnesysteem is pas opgeleverd als u helemaal tevreden bent.”

André, installateur voor Sungevity

Image Installateur

Waarom Sungevity

Niet alleen in Nederland maar ook in België en Italië helpen we zo veel mogelijk mensen zelf schone stroom te produceren. Met onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Gewoon online en zo nauwkeurig, dat we uw stroomproductie zelfs 10 jaar kunnen garanderen.

Sungevity heeft een wereld voor ogen die volledig op duurzame energie draait waarbij maatschappelijke winst voorop staat. We werken samen met verschillende partners én daarnaast helpen wij met het opleiden van Solar Mama’s in India. Daardoor maximaliseren we onze impact wereldwijd.