Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Buurtactie

€100 korting

Net als uw buren ook een zonnesysteem?

  • U beslist, wij doen het werk
  • Inzicht in uw productie én verbruik via onze monitoring 'Mijn Sungevity'
  • Lokale Sungevity installateur

André aan het woord

"Vanaf het prille begin van Sungevity voer ik met veel plezier en toewijding de installaties uit. Wanneer we bij u mogen komen installeren doen we daar meestal maar één dag over. We starten met het doornemen van de planning zodat u precies weet wat we wanneer gaan doen. Alles gaat met u in overleg, ieder huis is namelijk weer anders. Het zonnesysteem is pas opgeleverd als u helemaal tevreden bent.”

André, installateur voor Sungevity

Image Installateur

Al in drie simpele stappen zonnestroom

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze ontwerpers maken drie ontwerpen voor uw dak. U hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij uw situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Uw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat uw lokale Sungevity installateur het systeem binnen ca. 10 weken monteert.
U geniet
3

U geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel u produceert én bespaart. Ook wij monitoren uw productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betalen wij het verschil terug.

Rekenvoorbeeld van een Sungevity zonnesysteem

De totale investering bij een voorbeeldsysteem van 10 panelen:

Systeemkosten € 4.297
Buurtactie korting - € 100
Btw-voordeel (21%) - € 728
10 jaar SunSure opbrengstgarantie Inbegrepen
10 jaar productgarantie Inbegrepen
10 jaar installatie garantie Inbegrepen
Alles-in-één-pakket prijs € 3.469

De teruggave van de btw kunnen wij voor u verzorgen voor een bedrag van €145. U kunt ook de buurtactie korting van €100 inruilen voor deze service, wat nog meer voordeel voor u oplevert!

Rekenvoorbeeld

Waarom Sungevity

Niet alleen in Nederland maar ook in België en Italië helpen we zo veel mogelijk mensen zelf schone stroom te produceren. Met onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Gewoon online en zo nauwkeurig, dat we uw stroomproductie zelfs 10 jaar kunnen garanderen.

Sungevity heeft een wereld voor ogen die volledig op duurzame energie draait waarbij maatschappelijke winst voorop staat. We werken samen met verschillende partners én daarnaast helpen wij met het opleiden van Solar Mama’s in India. Daardoor maximaliseren we onze impact wereldwijd.