Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden en om de content van de website af te stemmen op uw voorkeuren. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring. Door verder te klikken op de website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

€ 250 korting

Exclusief aanbod voor ABN AMRO PV-leden

  • Persoonlijk advies op maat
  • Korting op aanschaf zonnesysteem
  • 10 jaar garantie op uw stroomproductie

Nu € 250 korting op zonnepanelen via ABN AMRO PV

Eenvoudig én voordelig zonnepanelen op uw dak. Als lid van de ABN AMRO PV krijgt u € 250 korting wanneer u via Sungevity overstapt op schone zonnestroom.  U bespaart zo al snel enkele honderden euro’s op uw energierekening. Kortom:  een slimme, duurzame investering met een hoog rendement.

Extra mooi meegenomen: ook uw familie, buren en vrienden kunnen gebruikmaken van dit aanbod. Dat is een zonnig vooruitzicht!

Uw voordeel

250 KORTING OP UW ZONNESYSTEEM

Deze korting staat gelijk aan één gratis zonnepaneel. Zo begint u wel heel snel en eenvoudig met besparen.

10 Jaar Sunsure opbrengst garantie

Garantie op de opbrengst van uw zonnesysteem met de unieke SunSure garantie.

Btw Service

Wij kunnen u helpen met de beschikbare btw-teruggave. Zo kunt u de inbegrepen 21% btw terugkrijgen.

ABN AMRO PV-rekenvoorbeeld

De totale investering bij een voorbeeldsysteem van 10 panelen.

Systeemkosten € 4.197
ABN AMRO PV-korting - € 250
Btw-voordeel - € 728
10 jaar opbrengstgarantie SunSure Gratis
Alles-in-één pakket prijs € 3.219

Alle genoemde prijzen zijn incl. btw

Rekenvoorbeeld

Al in drie simpele stappen zonnestroom

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze ontwerpers maken drie ontwerpen voor uw dak. U hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij uw situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Uw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat uw lokale Sungevity installateur het systeem binnen 6 weken monteert.
U geniet
3

U geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel u produceert én bespaart. Ook wij monitoren uw productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betalen wij het verschil terug.

De installateur aan het woord

“Vanaf het prille begin van Sungevity voer ik met veel plezier en toewijding de installaties uit. Wanneer we bij u mogen komen installeren doen we daar meestal maar één dag over. We starten met het doornemen van de planning zodat u precies weet wat we wanneer gaan doen. Alles gaat met u in overleg, ieder huis is namelijk weer anders. Het zonnesysteem is pas opgeleverd als u helemaal tevreden bent.”

Andre, installateur voor Sungevity

Image Installateur

Waarom Sungevity

Sungevity is een toonaangevende aanbieder van zonnepanelen en is actief op de Europese markt, waaronder Nederland, België en Duitsland. We helpen zo veel mogelijk mensen zelf schone zonnestroom te produceren. Met onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Gewoon online en zo nauwkeurig, dat we zelfs uw stroomproductie 10 jaar garanderen. Zonnestroom via Sungevity betekent:

  • Alles-in-één pakket
  • Service + gemak: wij regelen alles voor u
  • Positieve maatschappelijke impact

Wij zijn een sociale onderneming. Jaarlijks leiden we in samenwerking met Barefoot College uit India drie Solar Mama's op tot zonnepaneleninstallateur. Met uw overstap naar zonnestroom draagt u dus dubbel bij aan de wereldwijde Rooftop Revolution.Ook vrienden profiteren

Met de referentiecode 'PV-ABNAMRO' profiteren ook uw vrienden, collega's en familie van deze campagne. Zo zijn we nog sneller duurzaam en vergroten we onze positieve impact.

Ontdek wat u kunt besparen