GreenLoans

Wel zonnepanelen, maar geen groot bedrag investeren? Laat je zonnepanelen financieren via GreenLoans van ABN AMRO.

Hoe werkt het?

Liever niet je spaargeld gebruiken, maar wel zonnepanelen op je dak? Je kan ook eigenaar van een zonnesysteem worden door het te financieren. Dit kan bijvoorbeeld met GreenLoans van onze financieringspartner ABN AMRO, een lening bedoeld voor energiezuinige verbouwingen in en rond je huis.

Kijk op GreenLoans voor meer informatie en de voorwaarden. De GreenLoans experts beantwoorden jouw vragen binnen 48 uur. Zo weet je snel of deze optie iets voor jou is. Met GreenLoans betaal je maandelijks je zonnesysteem af en bespaar je direct op je energierekening. Als eigenaar kun je ook 21% BTW terugvragen, vaak zo’n €1000! Als de lening helemaal is afbetaald, gaan de zonnepanelen vaak nog 10 tot 15 jaar mee, zodat je in die periode nog veel meer geld kunt besparen.

Natuurlijk boek je niet alleen financiële winst met zonnepanelen, je draagt ook bij aan een schonere toekomst.

Vraag vrijblijvend advies aan

Voorwaarden Duurzaamheidslening

Of je in aanmerking komt voor GreenLoans, wordt bepaald door ABN AMRO. Je kunt alvast starten door een zonnepanelen advies bij ons aan te vragen. Wij begeleiden je dan bij het proces voor GreenLoans.

In 4 stappen naar een GreenLoans lening:

  1. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek inclusief offerte aan bij Sungevity
  2. Wij begeleiden je bij het proces voor GreenLoans
  3. Stel je vragen over financieringen aan de financieringspartij.
  4. Geniet van zorgeloos zonnestroom!

Doe de dakscan

Met onze dakscan weet je over een paar minuten hoeveel panelen er op je dak passen, wat het ongeveer gaat kosten, en wat je de komende jaren gaat besparen.