Vanwege de grote vraag naar zonnepanelen nemen wij momenteel geen nieuwe klanten aan.

Lees meer
Doe de dakscan

Zonnepanelen van Sungevity

Profiteren van de zon lukt extra goed als je weet dat het goed zit. Daarom krijg je bij ons de beste producten tegen een scherpe prijs, hoge garanties en jarenlange all-inclusive service. Dat is zonnestroom zonder zorgen.

Adviesgesprek aanvragen

De beste zonnepanelen, zorgvuldig voor jou geselecteerd

Wij selecteren alleen de beste A-merk zonnepanelen. Dit doen onze experts met behulp van de Solar Scorecard en certificeringen zoals Tier 1 en TÜV. Zo garanderen we jou de beste full-black zonnepanelen in de markt, tegen een scherpe prijs.

De hoogste kwaliteit

Al onze zonnepanelen maken gebruik van de innovatieve half-cut technologie, waardoor ze ook op bewolkte dagen (en dat zijn er in Nederland nogal wat..) goed functioneren. Dat zorgt voor meer opbrengst en een extra hoog rendement.

TÜV-certificering

TÜV is hét keurmerk voor zonnepanelen. Al onze panelen zijn TÜV-gecertificeerd en uitgebreid getest op veiligheid en kwaliteit. Zo weet je zeker dat het goed zit.

Keuze uit meerdere zonnepanelen

Ieder dak is anders en ieders energieverbruik is anders. Daarom heb je bij ons keuze uit meerdere soorten zonnepanelen. Zo hebben we voor iedereen een passend paneel.

Compleet garantiepakket

Bij Sungevity kies je voor zekerheid. Bij ons krijg je namelijk het meest complete garantie- en servicepakket in de markt. Dat is nou echt zorgeloos zonnestroom.

Zonnepanelen hoogste vermogen

De omvormer

De omvormer is het hart van jouw zonnesysteem. Dit kastje zet het zonlicht dat de zonnepanelen opvangen om in bruikbare elektriciteit. Je kunt bij ons kiezen uit een centrale seriegeschakelde omvormer of parallelgeschakelde micro-omvormers. Dus of je dak nou de hele dag in de zon ligt of je schaduw hebt van een boom, met onze omvormers haal jij het maximale uit jouw dak.

Alles over omvormers
Omvormer zonnepanelen

Live inzicht in je productie

Kies voor Sunsure, en krijg gratis toegang tot Sungevity’s eigen monitoringsportaal.

 • Live inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen
 • Encrypted data, dus extra veilig
 • Een veilige en stabiele verbinding via wifi of 4G

All-inclusive service voor zorgeloos zonnestroom

Een compleet garantiepakket

Bij Sungevity krijg je het meest complete garantiepakket in de markt. Dankzij onze unieke Sunsure opbrengstgarantie garanderen we je bovendien 10 jaar lang je voorspelde opbrengst, ook als de zon wat minder schijnt. Dat zijn nou zonnepanelen zonder zorgen.

 • 10 jaar SunSure opbrengstgarantie
 • 10 jaar installatiegarantie
 • Minimaal 10 jaar productgarantie
 • 25 tot 30 jaar vermogensgarantie

Altijd de beste service

Onze klantenservice staat voor je klaar. Presteert het systeem zoals we voorspelden? Werkt de monitoring goed? We kijken graag met je mee. En als er een probleem is, komen onze monteurs gratis bij je langs. Geen voorrijkosten, geen gedoe en geen kleine lettertjes. Alles voor de beste service!

 • Volledige ontzorging
 • Gratis reparatieservice
 • Geen voorrijkosten
 • Vakkundige installateurs

Eerlijk advies

Klanten beoordelen ons adviesgesprek met een 9,5. Dit is niet voor niets, want we vinden het belangrijk dat het zonnesysteem perfect aansluit op je energiebehoefte. Nu en in de toekomst. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan, inclusief offerte. Ons advies is gratis én vrijblijvend, dus je zit nog helemaal nergens aan vast.

Adviesgesprek aanvragen

Uitgebreide offerte

Je ontvangt van ons een uitgebreide offerte die precies laat zien hoe de komende 25 jaar er financieel uitzien. Wat ga je besparen, wat is je rendement en binnen hoeveel jaar heb jij jouw zonnesysteem terugverdiend? Ook zie je welke ontwerpen passen bij je dak. Hierover geven we je uitgebreid advies, want een zonnesysteem is een mooie maar ook technische aanschaf. We vinden het belangrijk dat je een goed en volledig beeld krijgt van wat er bij zonnepanelen komt kijken – en vooral ook: wat jij gaat besparen.

Ik wil een online offerte

Veelgestelde vragen

Wat betekent jullie all-inclusive service?

Bij Sungevity kies je voor zekerheid. Vooraf weet je namelijk al precies wat de komende 25 jaar je opbrengst, voordeel en rendement wordt. Leveren je zonnepanelen minder stroom op dan we hebben berekend? Dan betalen wij 10 jaar lang de gemiste opbrengst terug. Gaat er iets stuk? Dan kun je terugvallen op ons uitgebreide garantiepakket.

Hoe werkt de SunSure opbrengstgarantie?

We ontwerpen je zonnesysteem op maat en berekenen je opbrengst en voordeel van tevoren. Met onze unieke SunSure opbrengstgarantie garanderen we dat je op die berekening kunt bouwen. Als je zonnesysteem minder stroom opwekt dan we dachten, betalen wij de eerste 10 jaar je gemiste productie terug.

Vermogensgarantie: hoe werkt het?

Zonnepanelen liggen in weer en wind op je dak. Het weer en UV-licht tasten de zonnepanelen aan. Hierdoor loopt het opwekvermogen van zonnepanelen in de loop der tijd iets terug. Dit is onontkoombaar gebeurt bij alle zonnepanelen. De eerste 10 jaar is het rendement het hoogst, maar dankzij onze vermogensgarantie weet je zeker dat je zonnepanelen na 25 jaar nog minimaal 84,8% van het oorspronkelijke vermogen zullen opwekken. Wekken je zonnepanelen toch minder op? Dan vergoeden we dit.

Wat gebeurt er wanneer er iets stukgaat?

Bij Sungevity kies je voor zekerheid. Daarom bieden wij na installatie nog jarenlang uitgebreide service. En als er iets kapot gaat, kun je terugvallen op ons uitgebreide garantie- en servicepakket. We kijken eerst samen of we het probleem telefonisch kunnen oplossen, anders sturen we gratis een monteur langs. Bij ons krijg je 10 jaar installatiegarantie en 15 tot maar liefst 25 jaar productgarantie.

Met welke installateurs werken jullie?

Als je voor Sungevity kiest, krijg je alle voordelen van een groot landelijk bedrijf, maar met een lokale touch. Sungevity werkt door heel Nederland met een netwerk van lokale, gecertificeerde installateurs. Zo profiteer jij van onze hoge landelijke garanties én het vakmanschap van een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt.

Wat houdt jullie installatiegarantie in?

Veiligheid staat bij ons voorop. Zonnepanelen en de bekabeling van je zonnesysteem moeten lang meegaan. Bij ons krijg je wel 10 jaar lang volledige installatiegarantie. Zit er een stekkertje los of heb je een ander probleem met jouw installatie? Dan verhelpen we dit kosteloos voor je. Zonder voorrijkosten of ander gedoe.

Hoe werkt jullie productgarantie?

Bij Sungevity krijg je ook goede garanties op alle producten in de installatie. Dus niet alleen op de zonnepanelen zelf, maar ook op de omvormer en het bevestigingsmateriaal. Moet er iets vervangen worden? Dan doen we dat gratis. En gratis is bij ons ook echt gratis. Je betaalt dus ook niet voor de werkuren of voorrijkosten.

Lees meer